Skype ARA Tours Follow ARA Tours on Facebook Follow ARA Tours on Twitter ARA Tours is lid van de Maatwerkspecialisten.
Bariloche / Centraal PatagoniŽ

Aan de oevers van het sprookjesachtige Nahuel Huapi meer en omgeven door gebergten en uitgestrekte wouden, ligt het wonderlijke gebied Bariloche. Niet voor niets is dit het meest bezochte gebied van ArgentiniŽ. In deze omgeving zijn talloze plekken van idyllische schoonheid te vinden.
De stad biedt een grote verscheidenheid aan hotels en faciliteiten voor elk budget. De sporen van de eerste Midden-Europese pioniers vindt men terug in dit gebied. Het landschap moet hen eraan hebben herinnerd alsof zij thuis terugkeerden. De typische constructies van stenen en houten gemengd met moderne gebouwen, geven de stad een bijzondere uitstraling. Het weer in Bariloche is overwegend koud. Het gemiddelde in de winter komt neer op 2 graden Celsius, in de zomer is 18 graden Celsius de gemiddelde temperatuur.
Zodra de eerste sneeuwvlokken zijn gevallen, start het skiseizoen in Bariloche. Hier bevinden de beste ski-resorts van het land zich. Ook wanneer u geen behoefte heeft aan het beoefenen van de wintersport zijn er talloze mogelijkheden om u te vermaken. U kunt bijvoorbeeld denken aan roeien, paardrijden, wandelen, mountainbiken of overnachten in een campinghuisje.

Het merengebied Bariloche
Het merengebied Bariloche

 

Het sprookjesachtige meer Nahuel Huapi in Bariloche
Het sprookjesachtige meer Nahuel Huapi in Bariloche

 


©2020 ARA Tours B.V.  |  Disclaimer  |  Copyright