Skype ARA Tours Follow ARA Tours on Facebook Follow ARA Tours on Twitter ARA Tours is lid van de Maatwerkspecialisten.
Midden- en Zuid-Amerika > Reis naar ArgentiniŽ > Meerdaagse ťn dagexcursies
3 dagen Montevideo (Uruguay)

3 dagen - Montevideo (Uruguay) 

dag 1 Aankomst Montevideo

Na aankomst op de luchthaven staat uw transfer naar het hotel uw hotel van keuze. Maaltijden: geen

dag 2 Dagexcursie verkennen van Montevideo

De stad is gesticht als een militaire nederzetting. Op een schiereiland omringd door de zee, bouwden de eerste bewoners in 1724 een fort, dat als schuilplaats diende. La Ciudad Vieja (de oude stad): Dit gedeelte van de toer laat u kennis maken met de historische muren van de stad. Via la Puerta de Ciudadela, de oude originele toegangspoort van de stad, stapt u terug in de tijd. In Montevideo zijn veel koloniale gebouwen te vinden die hedendaags gebruikt worden door verschillende bedrijven, banken, musea, muziekwinkels en kunstgaleries. Via de SarandŪ straat vervolgt de stadstoer zich van la Puerta de Ciudadela naar Plaza Matriz (centrale plein) waar de kathedraal en het koloniale Cabildo is gevestigd. De toer vervolgt door het oude gedeelte met een bezoek aan het romantische plein Zabala en de havenmarkt, waar u bij de typische Parilladas (barbecue restaurants) terecht kunt voor uw maaltijd. Na het oude gedeelte, brengt u een bezoek aan het nieuwe gedeelte. In tegenstelling tot de oude stad, werd deze stad opgebouwd uit breed uit elkaar staande straten met bomen, met magnifieke woningen en winkels. Van het theater SolŪs (1856), bewondert u la Plaza Independencia met al zijn pracht. Dit plein is omringd door gebouwen met verschillende hoogtes en stijlen, wat de stad een futuristisch uiterlijk geeft. Op het plein staat het beeld van de nationale held Don Josť Artigas, waaronder zich tevens het mausoleum van de held bevindt. De hoofdstraat 18 de Julio, begint hier. Een paar blokken verder, treft u Plaza Fabini of "del Entrevero", met het kunstwerk dat een paardengevecht tussen de Spaanse bezetters en de eerste inwoners op een bijzondere wijze weergeeft. Vanaf deze plek heeft u een helder uitzicht op het kleurrijke marmeren congresgebouw Legislativo. Tevens brengt u bezoek aan schitterende parken van de stad en verschillende monumenten. Op de terugweg rijdt u langs de rambla costanera (kust), met meer dan 20 kilometer aan witte stranden. Nadat u alle bezienswaardigheden van Montevideo heeft gezien keert u terug naar uw hotel. Maaltijden: Geen 

dag 3 Vertrek Montevideo

Ontbijt. Transfer naar het vliegveld om uw aansluitende vlucht te nemen. Maaltijden: Ontbijt

Via een online formulier kunt u aangeven welke bouwstenen u wilt gebruiken voor uw reis. Dit formulier opent in een apart venster zodat u via dit venster nog verder kunt bladeren naar de andere bouwstenen.

Prijsoverzicht
De prijzen voor dit item zijn nog niet gepubliceerd. Mocht u graag een offerte willen, schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

De voorkant van hotel Balmoral in Montevideo, Uruguay
De voorkant van hotel Balmoral in Montevideo, Uruguay

 

Eťn van de standaardkamers van hotel Balmoral in Uruguay, Montevideo
Eťn van de standaardkamers van hotel Balmoral in Uruguay, Montevideo

 


©2020 ARA Tours B.V.  |  Disclaimer  |  Copyright